Permanent makeup (mikropigmentering)

Permanent makeup er oplagt til dig, der vil spare tid i det daglige men også til dig, der har brug for at få fremhævet dine naturlige træk.

 

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en tatoveringsteknik, hvor allergitestede farver nænsomt lægges i det yderste hudlag med sterile engangsnåle. Farverne til permanent makeup er baseret på rene mineraler opløst i alkohol og vand, og permanent makeup skulle derfor være velegnede til sart hud. Farven blegner gradvist og holder alt afhængig af hudtype i 1-10 år.

hårstrå /skygge bryn

Hårstrå /skygge bryn er den seneste kombinationsteknik, som både jeg og mine kunder er helt vilde med. Jeg anvender 3D og”hårstrå teknikken”, som garanterer et naturligt og levende look. Hvilket betyder at pigmenten placeres som små hårstrå med en eller flere farver, og nogle gange med skyggelægning for at opnå en ens farve på hele brynet. Jeg kan også omplacere asymmetriske bryn og placerer dem, hvor de giver et frisk og yngre look.

KÆMPE KÆMPE ROS til Lisbeth for det flotte arbejde med min permanente makeup på bryn og upperliner :-) :-) :-) Så professionelt!
— Lisbeth Kok
 

Procesen

En permanent makeup kan skabe symmetri i dit ansigt. Uanset om du ønsker at opnå kontur på brynene eller markere vippelinjen med "eyeliner".

Inden vi går i gang, tager vi en snak, hvor jeg forklarer alt om processen, hvilket gør, at du vil føle dig tryg hele vejen igennem forløbet.

Først tegnes området op på dit bryn og/eller eyeliner. Når du har godkendt, og farven er valgt, går behandlingen i gang. Jeg lægger gerne en bedøvende creme på, og derefter tatoverer jeg farven ind i huden. Det kan gøre lidt ondt, men ved brynene og om øjnene er det blot en prikkende fornemmelse. Efter behandlingen dannes der sårskorpe, så områderne skal derfor smøres med en creme jævnligt som følger med efter behandlingen. Bryn og eyeliner skal tegnes op to gange. Helingsprocessen er cirka 8-10 dage, og cirka fire uger efter skal du igennem anden optegning for at være sikker på, det holder. I visse tilfælde skal det gøres flere gange, inden det færdige resultat opnås, afhængigt af hvordan man tager imod farven.

Du kan bestille en gratis tid, hvor vi snakker og tegner op.  (Tid 15 min )

Online booking