Professionel voksbehandling

 

VOKSBEHANDLINGER

Hos Beauty By Skouboe er kundetilfredshed min drivkraft, så jeg er sikker på, du er tilfreds med resultatet og vender tilbage. Da jeg lægger vægt på at minimere smerter og ubehag under hårfjerningen, foregår voksbehandlingen i en behagelig og afslappet atmosfære.

 

Hollywood voks

Hollywood voks er den ultimate form for intim voks. All kønsbehåring fjernes og det giver en lækker følelse af at være helt bar. 

RIS VOKS

Non-Strip Wax skabt af ris ekstrakt fra Japan og har en effektiv hårfjerning for alle slags hår. Vitaminerne i risen er kombineret med den syntetiske harpiks gør waxen egnet til følsom hud. Den er også særdeles velegnet til sensitive områder så som ansigt, næsehår, ørehår, armhule og brasiliansk voks.

Til garvede voks kunder tilbydes også voks behandling med SPEED WAXXXX


Har for første gang fået vokset bikinilinjen✨
Smertefrit, flot stykke arbejde, super professionelt ✨❤
— Janni Kaare Antonisen


FØR & EFTER BEHANDLINGEN

 

FØR VOKSNING

For at opnå de bedste resultater ved hårfjerning anbefaler jeg, at du holder huden fri for olier og cremer forinden behandlingen. Vær sikker på at hårene er lange nok til at blive fjernet med rod – omkring 0,5 cm.

Umiddelbart efter din voks behandling

Du har lige fået dine hår fjernet ved roden, og det efterlader dine hårsække eksponeret og mere modtagelige for bakterier. Det betyder ingen solbadning i mindst 12 timer og at man skal være varsom med berøring af det behandlede område.

3-10 dage efter voksning 

Næste overvejelse er at sikre, at du forhindre indgroede hår, da det kan føre til kløe, rødme og hævede røde pletter. Brug en eksfolierende handske eller sæbe hver 2-3. dag. Det behøver ikke at være kraftig skrubning blot en blid exfoliering.

Hvor længe vil det glatte look holde? 

Hvis du er første gangs eller kun lejlighedsvis vokser, vil du sandsynligvis bemærke ny hårvækst i løbet af 2-3 uger. Ved regelmæssig voksbehandling vil du kunne blive hårfri i op til to måneder og endnu længere for nogle.

Online booking